Son Dakika
Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kuriş, yönetim kurulu başkan yardımcısı Güneş Kibar ve Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor kulübü ekibinin 6 aylık çalışması sonucu hayal proje gerçek oldu.
Uluslararası yüzme hakemlerinin gözetiminde yüzecek olan sporcular aynı zamanda etkinliğin sonunda Mersin ile Kıbrıs arasında bir yüzme parkurunun uluslararası camiada akredite olmasına da katkı sağlamış olacak. Böylelikle etkinlik tamamlandığında, Mersin ile Kıbrıs arasında yeni bir yüzme parkuru uluslararası alanda tanımlanmış olacak.
Projeden gelen ilk görüntüler ise;
Etiketler: girne » Hacettepe Üniverstesi » Hacettepe Üniverstesi yüzme » hacettepe yüzme » kıbrıs » mersin büyükşehir belediyesi » mersin deniz ticaret odası » Mersin Yenişehir Belediyesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
03 Şubat 2021 Genel
29 Ocak 2021 Genel
29 Ocak 2021 Genel
06 Ocak 2021 Genel